Mugg med eget tryck

En mugg med eget tryck är bra reklam för kommunikation både utåt och inåt. Dela ut dem till era kunder, så att de blir extra nöjda och gör bra reklam för er. Ställ ut dem i ert eget fikarum och använd dem som ett sätt att stärka ert varumärke internt. En kaffemugg med tryck kan förstås användas till mycket mer än bara reklam. Ni kan till exempel trycka era ledord eller länkar till viktiga interna resurser för att stärka medvetenheten om vilka arbetsredskap som är tillgängliga internt.

Ett vanligt grepp vid lanseringar av större förändringar i organisation eller arbetssätt är att driva en marknadsföringskampanj internt. Muggar med tryck kan då vara en effektiv väg att sprida de viktigaste delarna av budskapet.

Mer än bara reklam

Att tillverka kaffemuggar med eget tryck för att göra reklam är kanske det vanligaste användningsområdet, men det finns mängder av användningsområden och gott om möjligheter att tänka nytt och annorlunda.

Varför inte låta trycka er produktmanual, en lathund eller någonting annat som era kunder har nytta av på reklammuggar? Det blir en ännu mer uppskattad gåva och ett reklamföremål som bara måste stå framme på skrivbordet.

En exklusiv gåva

Kan en reklamgåva verkligen vara exklusiv? Ja, det kan den. Om du väljer en exklusiv mugg i snygg design och gör ett tryck som andas elegans och är snyggt att se på så kan även reklam upplevas som åtråvärd. Om du dessutom är restriktiv och inte delar ut den till vem som helst kan mottagaren faktiskt uppleva det som egentligen är reklam som en lyxig och exklusiv gåva.

En exklusiv mugg med elegant tryck väcker förstås extra intresse bland kollegor och andra som inte fått tag i denna dyrgrip. Det kan bli startpunkten för ett samtal om ditt företag eller varumärke.